Uw boekhouding online, simpel, snel en kostenbesparend.

 
 

Online boekhouden met boekhouder Blomme Patrick,

de toekomst van uw boekhouding is online


 

Online boekhouden: de slimme aanpak

Wilt u zelf de controle houden over uw boekhouding met behulp van een helder, online softwarepakket? Wilt u uw boekhouding online voeren, maar wilt u daarbij ondersteuning van een ervaren professional? Dan bied ik u de geknipte oplossing.

 

Met behulp van het onlineboekhoudsysteem Yuki begeleid ik u bij het online boekhouden voor uw bedrijf. U kunt zelfstandig uw relevante documenten uploaden, het systeem zorgt voor een deels automatische boekhoudkundige verwerking. Het overblijvende gedeelte van uw online boekhouding verzorgt u onder mijn professionele supervisie.

Enkele voordelen van online boekhouden

met Blomme Patrick en het

Yuki-boekhoudpakket:

  • lagere kosten
  • professionele begeleiding
  • fiscaal advies
  • eenvoudig te gebruiken systeem
  • gratis offerte
  • volledige onlineverwerking van uw boekhouding

Handig, eenvoudig, professioneel

Ik bied u gericht en bruikbaar advies over uw online boekhouding op een klantvriendelijke en overzichtelijke manier. Ik controleer of de verwerking van uw documenten correct gebeurt. Daarnaast kunt u bij mij terecht voor strategisch fiscaal advies.

 

Neem uw boekhouding in eigen handen, met dit unieke systeem van online boekhouden. U geniet van een beperkte kostprijs voor uw online boekhouding, zonder in te boeten aan professionele raad van een opgeleide boekhouder.

Wilt u uw boekhouding online

voeren in Vlaams-Brabant,

Antwerpen of Brussel?

Vraag snel uw gratis offerte aan!